Welcome to Thessaloniki!
Γυμνασιάρχου Μπουντώνα Ε 3, Θεσσαλονίκη 546 32

Οροι χρήσης

το κύριο/Регистрация/Οροι χρήσης
Συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων

PIFAGOR ACADEMY S.M.P.C. συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτήν τη δήλωση απορρήτου, τους κανονισμούς και τους νόμους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η ειδοποίηση σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις νομικές, θεσμικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας, καθώς και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Ποτέ δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που δεν είναι απαραίτητα για την παροχή υπηρεσιών σε εσάς και δεν επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα ειδοποίηση.

Ενδέχεται να συλλέξουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: Επώνυμο, όνομα, διεύθυνση κατοικίας, προσωπικό email, email εργασίας, αριθμούς τηλεφώνου σπιτιού και κινητού, αριθμούς διαβατηρίου και άδειας οδήγησης και στοιχεία πληρωμής (αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας). Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται από εμάς μέσω της παραλαβής ηλεκτρονικών εντύπων στον ιστότοπό μας, του συστήματος κρατήσεων, τηλεφωνικών συνομιλιών, έντυπων εντύπων, αλληλογραφίας, προφορικά σε συνάντηση, κατά τη συμπλήρωση.

PIFAGOR ACADEMY S.M.P.C. λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα αποκαλύπτει ποτέ σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από τη νομοθεσία ή εάν είναι απαραίτητο να σας παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου. Εάν έχετε συμφωνήσει να λαμβάνετε προωθητικές προσφορές και επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή

Έχετε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες που διατηρούμε, συγκεκριμένα: τι είδους δεδομένα έχουμε, ποιοι είναι οι σκοποί της επεξεργασίας δεδομένων, ποιος είναι ο αποδέκτης των αποκαλυπτόμενων (αποκαλυπτόμενων στο μέλλον) δεδομένων σας, πόσο καιρό σκοπεύουμε να το αποθηκεύσουμε, την πηγή παραλαβής των προσωπικών σας δεδομένων (εάν ελήφθησαν από τρίτους)

Εάν πιστεύετε ότι έχουμε ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες για εσάς, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες και θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε το συντομότερο δυνατό, εκτός εάν υπάρχει καλός λόγος να μην το κάνουμε, το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικά.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας (αν υπάρχει) σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων, καθώς και να αντιταχθείτε σε οποιοδήποτε άμεσο μάρκετινγκ λαμβάνετε από εμάς.

Εάν λάβουμε αίτημα από εσάς να προβούμε σε κάποια ενέργεια σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν κοινοποιούμε ούτε αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση ή όπου υπάρχει νομικό αίτημα. PIFAGOR ACADEMY S.M.P.C. μπορεί να χρησιμοποιεί τρίτους συνεργάτες για την παροχή των υπηρεσιών της και την εκτέλεση επιχειρηματικών λειτουργιών. Ωστόσο, όλοι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων ενεργούν για λογαριασμό μας και αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες μας και συμμορφώνονται πλήρως με την παρούσα σημείωση απορρήτου, τους νόμους περί προστασίας δεδομένων και οποιαδήποτε άλλα κατάλληλα μέτρα απορρήτου και ασφάλειας. Επιπλέον, λαμβάνουμε όλες τις εύλογες προφυλάξεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε εσάς και τις πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

PIFAGOR ACADEMY S.M.P.C. μπορεί να χρησιμοποιεί συστήματα που φιλοξενούνται από προμηθευτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επεξεργασία τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι πάροχοι χρησιμοποιούν το απαραίτητο επίπεδο προστασίας για τις πληροφορίες σας και συμμορφώνονται με αυστηρές προδιαγραφές και μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και συμμορφώνονται με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Αναλαμβάνουμε, σύμφωνα με την ελληνική φορολογική νομοθεσία, να διατηρήσουμε τα βασικά προσωπικά σας δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας) για τουλάχιστον 10 χρόνια, μετά τα οποία θα καταστραφούν.

Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας και το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο δωματίου σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Γυμνασιάρχου Μπουντώνα Ε 3, Θεσσαλονίκη
Ακολουφήστε μας στα social media
Μπορείτε να πληρώσετε με
reception (7)
Κάντε κράτηση
Αφήστε ένα αίτημα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση
operator
Το όνομα σας:*
Αυτό το πεδίο απαιτείται
Τηλέφωνο:*
Αυτό το πεδίο απαιτείται
Галочка*
Галочка
Αυτό το πεδίο απαιτείται
Скрытое поле:
Ευχαριστούμε! Ο υπάλληλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα !